Головне

Дедишин: Про продаж провідних гравців не може бути й мови

01.01.2011 10:45 387 0
Дедишин: Про продаж провідних гравців не може бути й мови

Львівські "Карпати" не збираються продавати своїх лідерів, які залишать команду лише у разі надзвичайно привабливої пропозиції.

Про це офіційному сайту "біло-зелених" заявив генеральний директор клубу Ігор Дедишин.

"Розмов довкола Худоб'яка, як і ще цілої низки гравців "Карпат", вистачає. Щодо Ігоря, то скажу, що він, як і Олег Голодюк, у "Карпатах" знаходиться під грифом "не продається", - сказав Дедишин.

"Перед командою, як і перед клубом загалом, стоїть завдання розвиватися і прогресувати. Нас не задовольняють виступи у єврокубках час від часу - ми хочемо стабільно грати в континентальних турнірах", - запевнив він.

"Для цього потрібно підсилювати склад, а про продаж провідних гравців не може бути й мови. Виняток може бути зроблено лише в разі дуже серйозної пропозиції від топ-клубу європейського рівня", - додав він.

"Усі ми добре розуміємо необхідність підсилення складу. Та й лава запасних у нас закоротка. Як показала осінь, далеко не на кожну позицію в "Карпатах" є рівноцінна заміна", - зізнався Дедишин.

"Ми їздили переглядати гравців для "Карпат". Окрім Німеччини і Голландії, ми відвідали й Іспанію. Однак прізвищ наразі не називатиму", - заявив він.

Дедишин додав, що клуб хоче визначитися з новачками ще до початку зборів, щоб склад команди був сформований майже повністю.

Коментарі ()