Головне

Ребров: "Ми усі робимо одну справу"

28.12.2010 16:39 812 0

Тренерський штаб київського "Динамо" має працювати над створенням сприятливого мікроклімату в команді.

Про це в інтерв'ю 24tv.com.ua розповів відомий у минулому футболіст, а зараз асистент Юрія Сьоміна в "Динамо" Сергій Ребров.

"Не має значення хто за що відповідає. Ми усі робимо одну справу. У кожного тренера буде свій шмат роботи. Найпершим же нашим завданням є мікроклімат в команді, атмосфера. Потрібно, щоб "Динамо" стало монолітним колективом, який йде до своєї цілі. Потрібно повернути "Динамо" те ім'я, яке воно по праву мало і має", - зазначив Ребров.

"Команда в минулому сезоні програла практично все. Будь-який футболіст після поразок почувається не найкраще. Пригадую, коли Юрій Павлович вперше прийшов в "Динамо", йому вдалося усіх згуртувати, створити атмосферу взаєморозуміння.

Мабуть, завдяки цьому, в той рік, коли я перейшов в "Рубін", "Динамо" добивалося результатів. Справа не в нових тактичних схемах чи хорошій фізичній підготовці. Було помітно, що команда Юрія Сьоміна грає без напруження, в своє задоволення й з мікрокліматом усе гаразд", - продовжив він.

На питання, чи в цьому сезоні наздогнати "Шахтар" ще реально, Сергій відповів: "Динамо" належить до тих команд, які в кожному матчі грають на перемогу. А реально наздогнати "Шахтар" чи не реально покаже час. І думати про це зараз не варто.

Потрібно прагнути постійно перемагати, а там побачимо оступиться "Шахтар" чи ні. Усе може бути,"гірники" можуть втрачати очки а ми знайти свою гру і виправити становище. В першому колі були матчі, коли "Динамо" домінувало на полі, але через якісь дрібниці втрачало очки. Подібного потрібно уникати".

Коментарі ()