Головне

Генеральний директор "Кривбасу": "Повністю довіряємо тренерському штабу"

28.12.2010 15:34 377 0

Керівництво "Кривбасу" повністю довіряє тренерському штабу команди.

Про це заявив генеральний директор клубу Олексій Затулко, інформує прес-служба ФК "Кривбас".

"Почнемо з того, що керівництво клубу повністю довіряє нашому тренерському штабу, прислухається до думки і позиції головного тренера і постарається зробити все, щоб футболісти, які цікавлять Юрія Максимова, опинилися в "Кривбасі",- сказав він.

"Кривбасом заплановані і будуть проведені три навчально-тренувальні збори. Проведемо ми їх на південному узбережжі Туреччини.

У Кривому Розі команда збереться 10 січня. Протягом трьох днів ми зробимо медичне обстеження, тестування гравців, і вже 14 січня вирушимо на збори", - зазначив Затулко.

"Повернеться в Україні команда 26 січня, але всього на пару днів. Другий збір відбудеться з 29 січня по 10 лютого, третій - з 13 по 25 лютого. І вже після цього ми в Кривому Розі будемо готуватися до першої весняної грі чемпіонату",- продовжив генеральний директор криворіжців.

"Завдань на сезон ніхто не знімає. Мета залишається попередньою - шосте місце. Хоча зараз ми розуміємо, що досягти її буде дуже непросто - надто багато втрачено в осінній частині чемпіонату. Чи могли ми виступити краще? Впевнений - могли. І повинні були це зробити. Ми недобрали своїх очок", - підсумував Затулко.

Коментарі ()