Головне

Ігнатьєв: Київське "Динамо" можна порівняти з ЦСКА та "Зенітом"

26.12.2010 09:03 278 0

Російський тренер Борис Ігнатьєв порівняв київське "Динамо" з московським ЦСКА й пітерським "Зенітом" у плані організації футбольного господарства, додавши, що столичний "Локомотив" до цього рівня недотягує.

"Думаю, "Динамо" можна порівняти зі ЦСКА в плані організації футбольного господарства. Не знаю, як вибудовується робота в "Спартаку", тому що не знайомий близько з командою Леоніда Федуна. Я працював в "Динамо" і в "Локомотиві", можу сказати, що це небо й земля. "Зеніт" у розрахунки не беру, тому що там, як і в ЦСКА, великий професійний клуб з великими професійними людьми

Ніякої гіркоти у зв'язку з тим, що залишаю Росію, немає. Внутрішньо комфортний стан. Не завжди в тренера перед новим викликом буває такий стан, як сьогодні в мене. Є якесь почуття впевненості, оскільки їду я туди, де мені було цікаво із усіх точок зору. У Києві працюють гарні люди, великі професіонали. Вони прекрасно усвідомлюють, що потрібно тренеру для того, щоб комфортно працювати, адже від тренера вимагають результат", - цитує тренера РІА Новини.

Коментарі ()