Головне

Гравцям "Динамо-2" представлений новий тренер

23.12.2010 16:27 447 0

У четвер, 23 грудня, генеральний директор "Динамо" Резо Чохонелідзе, в рамках першого після виходу з відпустки загальнокомандного збору "Динамо-2", представив гравцям новий тренерський штаб на чолі з Андрієм Гусіним.

Допомагати Андрію Леонідовичу будуть Василь Кардаш, Сергій Шматоваленко і тренер воротарів Олександр Мороз, пише dynamo.kiev.ua.

23 грудня команда проведе перше тренування під керівництвом нового тренера. На 28-е грудня запланований контрольний поєдинок з юнацькою збірною України 1993 року народження.

Після цього хлопці отримають кілька днів відпочинку, а знову зберуться на базі в новому році, 3-го січня. Наступні 10 днів підопічні Гусіна проведуть у Києві, а 13-го січня вирушать до Санкт-Петербурга для участі в Кубку Співдружності, який стане важливим етапом у підготовці до першості України серед команд першої ліги.

Нагадаємо, що в груповому турнірі разом з "динамівцями" за перші два місця будуть боротися молодіжна збірна Росії, ХІК (Хельсінкі, Фінляндія), і "Екранас" (Паневежис, Литва).

Коментарі ()