Головне

Рабінович хотів би вибирати президента ФФУ

13.12.2010 14:14 530 0

Президенти клубів Прем`єр-ліги мають бути членами Федерації футболу України і брати участь у Конресах ФФУ.

Про це заявив президент "Арсенала" Вадим Рабінович.

"Якось дивно розвиваються в нас події у вітчизняному футболі. Я - президент одного з 16- ти клубів Прем'єр-ліги, що щодня вирішує якісь практичні питання футбольного господарства. Якось дивно, що ні, я як президент клубу ПЛ, ні мої колеги - президенти інших клубів ПЛ - не беруть участь у такій важливій події як Конгрес ФФУ...

Моя думка жорстка: я вважаю, що всі 16 президентів 16- ти клубів ПЛ зобов'язані автоматично бути учасниками доленосних футбольних процесів, у тому числі - подібного Конгреса... Чи можна представити собі медичний конгрес, в якому беруть участь не практикуючі хірурги або лікарі швидкої допомоги, а санітари з госпблока?.. Мені видається помилкою той факт, що голос клубів вищого дивізіону українського футболу не буде чутний на цьому Конгресі.

Я хочу через вас звернутися до президента ФФУ із проханням обов'язково розглянути таке питання - для того, щоб надати подібні права президентам клубів ПЛ... Я б дуже хотів, щоб голос нашого клубу, що займає далеко не останні позиції в ПЛ, теж був почутий, а не тільки прислухалися до голосів чиновників, що мають іноді до футболу досить опосередковане відношення", - цитує Рабіновича офіційний сайт "Арсенала".

Коментарі ()