Головне

Кононов: "Гра команди мене задовольнила"

10.12.2010 22:43 282 0

Гра львівських "Карптат" у контрольному поєдинку на тренувальному зборі в Туреччині проти "Корумспора" задовольнила наставника клубу.

Про це він заявив пісял матчу, пише Інформаційний центр ФК "Карпати".

"Дуже добре, що нам таки вдалося зіграти цей спаринг. А рівень суперника в ньому не мав для нас надто великого значення. Головне, що завдяки йому нам вдалося підтримати у гравців ігровий тонус. Адже ми всю осінь грали у режимі по два матчі на тиждень. А зараз виходило, що два тижні не мали б ігрової практики. У Дортмунді ми грали ще 2-го грудня, а поєдинок з ПСЖ відбудеться аж 15-го числа. Так що своєї головної мети ми досягли і це найголовніше", - сказав він.

"Щодо самої гри, то зрозуміло, що ми мали велику перевагу упродовж обох таймів. У перші 45 хвилин, коли на полі був основний склад, в цілому змістом гри я залишився задоволений. Незважаючи на те, що до обіду ми провели повноцінне тренування, хлопці діяли з азартом, добре контролювали м'яч, багато комбінували і створили чимало гольових моментів. Щоправда реалізували лише один. Але ще раз наголошу, що гра команди мене задовольнила", - зазначив тренер.

"У другому таймі вийшла молодь і проявила вона себе досить добре в усіх аспектах гри, а особливо в плані реалізації моментів. Десь кожен другий момент, який було створено по перерві, ми забивали.

Підводячи підсумки, скажу, що на мою думку, цей спаринг, як і збір загалом, повинен нам бути корисним. Ми зіграли на хорошому полі, хлопці у грі десь трішечки відійшли від того психологічного тиску, який їх супроводжував практично весь цей час. Та й емоційно відпочили, зігравши у своє задоволення. Зрештою, сподіваюся, і повернули віру в свої сили", - підсумував Кононов.

Коментарі ()