Головне

Маркевич: "У нас була в першому колі домашня провальна серія"

08.12.2010 19:37 367 0

У харківського "Металіста" в першому колі прем'єр-ліги була провальна домашня серія із п'яти ігор.

Про це напередодні заключного матчу Ліги Європи проти ПСВ заявив наставник клубу Мирон Маркевич, пише 24tv.com.ua.

"У нас була в першому колі домашня провальна серія із п'яти ігор. Такого впродовж шести років, які я провів в „Металісті", ще не було. На це є об'єктивні причини. Прийшла група нових гравців, які потребували часу на адаптацію. Дехто із наших старожилів не проходив передсезонні збори. Це і позначилося негативно на результаті.

Згодом, ми покращили якість гри, результати. Загалом, зіграли в цій частині чемпіонату нормально. Головне, ми не втратили шанси на місце в Лізі чемпіонів, а в Лізі Європи пройшли у весняну стадію", - сказав він.

"Наскільки у футболістів „чемоданний" настрій тільки гра покаже. Зрозуміло, що настрій передвідпускний, хлопці добре попрацювали і хочуть відпочити. Але сподіваюся, це не позначиться на якості гри із ПСВ. З кадрових втрат у нас Валяєв поїхав лікуватися, нам він не допоможе в заключній грі сезону. Усі інші готові вийти на поле", - продовжив Маркевич.

Щодо можливого переходу Девіча в інший клуб через фінансові питання, тренер відповів: "Це клубне питання. Гравець Девіч непоганий, а які там суми фігурують в його контракті, я не знаю. Це не моя компетенція. Звісно, якщо будуть захмарні суми, то клуб на це не піде. Мені не потрібен дисбаланс по зарплатах в команді".

Коментарі ()