Головне

Ліга Європи. "Динамо" поквиталося з БАТЕ. ВІДЕО

02.12.2010 22:00 2060 0
Ліга Європи. "Динамо" поквиталося з БАТЕ. ВІДЕО

У Мінську сьогодні було дуже спекотно. Незважаючи на мороз, який міг зірвати проведення поєдинку між БАТЕ та "Динамо". І правий був Шовковський, коли казав, що в грі ніхто не замерзне. Бо рівень адреналіну в обох команд справді зашкалював.

Господарі почали не дуже активно, навіть мляво. А гості з перших хвилин пішли вперед. Гравці хотіли поквитатися з суперником за гучні заяви білорусів у пресі, Лужний хотів показати, що списувати його ще рано.

І, чесно кажучи, грало сьогодні "Динамо" добре. Навіть на поганому полі при жахливих погодніх умовах. Футболісти впіймали ту гру, яку давно вже не показував київський клуб. Вже на п'ятнадцятій хвилині відкрили рахунок і "сідати" в обороні явно не збирались.

А от господарі гостинністю не відзначились. Арбітр сьогоднішнього матчу мав достатньо роботи з їхнього боку. Дуже активним був Родіонов, який крім того, що сфолив на більшій половині команди Лужного, ще й завдав Ель Каддурі травми. І той покинув поле на ношах.

А командної гри білоруси не показали. М'яч у них не тримався, оборонялися вони погано, результатом чого і є пропущені чотири голи. Мілевський провів непоганий матч - і гольову передачу віддав, і сам забив - вдома ж все-таки грав. Шовковський дуже пристойний матч провів. І навіть той пропущений гол - не його вина. Команда грала в меншості і на позиції, яку мав займати Ель Каддурі вийшов провал. Результат - класний, ніде правди діти, удар Нехайчика, який СаШо бачив, але не дістав.

БАТЕ намагався забити ще, але "динамівці" грамотно оборонялись, і не дали їм цього зробити.

Ну що ж, команда Лужного займає першу сходинку у своїй групі, і матч з "Шерифом" покаже лише, з якого місця вона вийде в 1/16. Пам'ятається, що футболісти говорили, що все зроблять, щоб вийти з першого... Поживемо - побачимо.

А от Лужному хочеться побажати удачі. Помітно, що в нього великий тренерський потенціал - команда показує результативну гру. А що ще треба?

Коментарі ()