Головне

Маркевич: "Я радий, що ми пробилися далі"

01.12.2010 23:35 599 0

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич задоволений тим, що його команда пройшла в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Про це він сказав після перемоги над "Дебреценом", пише прес-служба ФК "Металіст".

"Ви були свідками гри. Багато нема про що говорити. Були кадрові проблеми, плюс погані погодні умови. Я радий, що ми дотиснули команду, хоча програвали по ходу гри. Вдячний хлопцям, що проявили характер у таких важких погодних умовах, і я радий, що ми пробилися далі", - сказав він.

На питання, з яким завданням команда виходитиме на матч з ПСВ, Маркевич відповів: "Якщо виходиш на поле, потрібно вигравати. Як воно буде - покаже сама гра. Звичайно, на такому стадіоні і з хорошою командою нам буде приємно зіграти. Тільки потрібно підготуватися нормально".

Також наставник харків'ян розказав про плани клубу на міжсезоння: "Після матчу в Голандії 18 січня летимо в Емірати і будемо там 2 тижні. Пізніше прилетимо на кілька днів до Харкова. Там же буде жеребкування. Якщо матч буде в Харкові - прилетимо з Туреччини (другий збір плануємо провести там) сюди, а якщо матч буде десь на виїзді, тоді полетимо з Туреччини прямо туди. Все буде залежати від жеребкування".

Коментарі ()