Головне

Серхіо Рамос вибачився перед вболівальниками

01.12.2010 19:34 353 0

Захисник "Реала" Серхіо Рамос приніс вибачення уболівальникам за свою поведінку в матчі з "Барселоною" (0:5), а також заявив, що він не навмисне отримав другу жовту картку в грі Ліги чемпіонів з "Аяксом".

Про це повідомляє sports.ru, посилаючись на офіційний сай клубу.
 
"Ми не вражені своєю грою в "класико". "Барселона", яка формувала свій стиль протягом багатьох років, провела відмінний матч. Вітаємо їх, тому що вони все зробили чудово.

У нас був один з тих днів, коли нічого не виходить. Багато уболівальників "Реала" досі переживають після поразки. Ми не можемо нічого змінити зараз. Нам особливо потрібно показати відданість "Реалу", - сказав він.

"Жоден гравець не може сказати, що його травмував Серхіо Рамос. Не знав, що в епізоді з Мессі все вийде саме так. Я визнаю, що зробив помилку, але я не хотів вдарити Мессі або будь-якого іншого гравця. Ніколи не виходжу на поле з бажанням когось покалічити. Хотів би вибачитися перед тими, хто у понеділок подумав про мене погано", - продовжив футболіст.

"Що ж стосується вилучень в матчі з "Аяксом", то ми не робили нічого поганого чи протизаконного. Ми не спеціально отримували другі картки. Це було ненавмисно", - закінчив Рамос.

Коментарі ()