Головне

Моурінью: Ми заслужили цю поразку

30.11.2010 09:02 139 0

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью після розгрому від "Барселони" (0:5) у матчі 13- го тура іспанської Прімеро відзначив, що на цьому чемпіонат не закінчується.

"Це закономірний підсумок гарної гри однієї команди, і поганої гри іншої. Ми заслужили цю поразку. При цьому я не думаю, що цей розгром відображає справжню різницю в класі двох команд.

Не забувайте, що чемпіонат тільки в самому розпалі, а від "Барси" тепер ми відстаємо лише на два очка. Після матчу в роздягальні я сказав гравцям, що в цьому фіаско можна знайти й позитивні моменти. Коли програєш 0:5 нічого іншого не залишається, як працювати з потроєною ретельністю й доводити свою силу. Так, мені вдавалося з "Челсі" й "Інтером" проходити "Барсу" в єврокубках, але іноді трапляються й поразки.

Звичайно, я дуже розстроєний цією невдачею, не очікував такого розгрому. Наша команда ще перебуває в стадії побудови, так що нам потрібно скоріше забути цю невдачу й рухатися далі", - цитує португальця sportbox.ru з посиланням на AFP.

Коментарі ()