Головне

Балтача: Де гарантія, що Ліппі не повторить помилок Капелло?

26.11.2010 13:34 452 0

Головним недоліком приходу Марчелло Ліппі на посаду тренера збірної України є погане знання ним особливостей українського футболу.

Про це "Газете по-киевски" заявив екс-гравець київського "Динамо" та збірної СРСР Сергій Балтача.

"Я впевнений, що Ліппі - відмінний тренер і справжній професіонал. Але іноземець не зможе повноцінно працювати в Україну", - впевнений він.

"Він не знає країни, мови, не знайомий з нашим менталітетом, не знає всіх реалій українського футболу. Поки Ліппі буде вникати у все це, вже настане Євро-2012", - сказав він. 

"Тому вручати зараз збірну іноземному тренеру - і є найбільший ризик! Ось вам приклад Фабіо Капелло в збірній Англії", - заявив Балтача.

"Теж знаменитий тренер з Італії, але в Англії у нього одна проблема - він і його помічники витрачають багато часу на вивчення молодих футболістів", - продовжив він.

"При цьому Капелло одноосібно приймає всі кадрові питання і не завжди виявляється правим. Де гарантія, що Ліппі не повторить цих помилок?", - питає Балтача.

На думку екс-гравця киян, Калитвинцев пройшов школу юнацьких збірних і його знайомство з можливостями кандидатів до збірної є вирішальним плюсом на його користь.

 

Коментарі ()