Головне

Леоненко: Я за запрошення Ліппі, але після нього не буде спадкоємності

26.11.2010 11:29 402 0

Запрошення Марчелло Ліппі окрім очевидних плюсів, має і безперечні "мінуси", головний з яких - відсутність спадкоємності після нього.

Таку думку Віктора Леоненка наводить "Газета по-киевски".

"Його перемоги і авторитет у футбольному світі непорушні. І цей аргумент, звичайно, перевищує всі його недоліки. Особисто я - за запрошення італійця", - сказав він.

"Думаю, у нього зможуть багато чому навчитися і тренери (той же Калитвинцев), і футболісти. Гравцям буде дуже цікаво з ним працювати", - вважає Леоненко.

"Довіра до такого заслуженому фахівця має бути повною. Він нікому не дасть жодних знижок і буде об'єктивний у виборі складу", - назвав ще один "плюс" Ліппі екс-форвард.

"Але! Запрошення іноземця в національну збірну - це недобре. Просто "політично" невірно демонструвати таку недовіру до власних тренерів", - зазначив Леоненко.

"У Ліппі вже зараз залишилося мало часу вивчити наш футбол і підготувати команду до Євро-2012 з власним баченням", - додав він.

Головним же недоліком Ліппі леоненко вважає відсутність спадкоємності після нього, коли новому тренеру знову доведеться створювати все з нуля.

Коментарі ()