Головне

Горан Гавранчич: "Партизан" - "Шахтар"? Ставлю на 1:1"

23.11.2010 12:18 431 0

Колишній захисник белградського "Партизана" і київського "Динамо" Горан Гавранчич впевнений, що в матчі 5-го туру Ліги чемпіонів "Партизан" - "Шахтар" рахунок буде нічийний.

Про це інформує sport.segodnya.ua.

"Сподіваюся на першу перемогу своїх. Остання гра вдома, прикро буде закінчити груповий турнір, не вигравши жодної зустрічі. Це дуже потрібно вболівальникам. Коли команда програвала "Арсеналу", вони співали: "Ми будемо любити тебе, навіть коли ти програєш", - сказав він.

"Але якщо оцінювати реально, має бути, на мій погляд, нічия. Ставлю на 1:1. Перед грою в Донецьку в Україні найбільше побоювалися Клео, а зараз у "Партизана" багато забиває Ілієв. Чекаю голи від нього. Щоправда, якщо буде тактика з двома нападниками, він не вийде. А якщо з трьома - з'явиться на лівому фланзі атаки, проти Срни", - зазначив Гавранчич.

"Хто сильніший -"Арсенал" чи "Шахтар"? Думав, що "Арсенал". Але в їх останній зустрічі "гірники" зіграли так сильно, що я навіть не очікував. Втім, виграти групу їм буде проблематично. Думаю, в Бразі "Арсенал" візьме три очки, без варіантів", - підсумував серб.

Коментарі ()