Головне

Колліна: Клуби надіслали 6 протестів на дії суддів - обнадійлива статистика

22.11.2010 18:50 423 0

Розроблено цілу програму, яка має допомогти українським футбольним арбітрам підвищити свій професійний рівень, і вона вже діє.

Як пише офіційний сайт ФФУ, про це заявив куратор системи арбітражу в українському футболі П'єрлуїджі Колліна

"Відтоді, як я зайняв свою теперішню посаду, минуло чотири з половиною місяці. Оцінювати власні здобутки некоректно, однак головні тренери клубів запевнили мене, що справи пішли на краще", - сказав він.

"За 18 турів клуби надіслали лише шість протестів на дії арбітрів. Як на мене, це дуже обнадійлива статистика", - додав Колліна.

"Кожний суддя отримав персональну програму підготовки - так званий мікроцикл. Дотримуючись її, рефері привчають свій організм до постійних змін швидкостей", - сказав він.

"З 19 лютого по 2 березня наступного року відбудеться підготовчий збір в турецькій Анталії, куди вирушать не тільки арбітри елітного дивізіону, але і їхні колеги, що працюють на іграх першої ліги", - повідомив він.

Також Колліна розповів, що незабаром запрацює спеціалізований інтернет-ресурс, де кожний український рефері, зайшовши під власним паролем, зможе оперативно переглянути відеонарізку спірних епізодів туру і ознайомитися з відповідним коментарем керівника.

Коментарі ()