Головне

Прем'єр-ліга. "Металург" З - "Карпати". Рахунок нічийний

21.11.2010 20:18 461 0
Прем'єр-ліга. "Металург" З - "Карпати". Рахунок нічийний

Матч між запорізьким "Металургом" і львівськими "Карпатами" залишив неоднозначі враження. Підопічні Кононова показали сьогодні не найкращу свою гру. В команди не виходило грати так, як вона вміє це робити - контролювати м'яч, гостро атакувати флангами, грамотно оборонятись.

А "Металург", який багато хто списав уже в першу лігу, сьогодні виглядав досить-таки пристойно. Хоча не настільки, щоб переграти "Карпати". Навіть при не найкращій грі останніх.

 З перших хвилин команда просто зайняла центр поля, цим самим не даючи львів'янам нічого зробити. Були можливості у команди Луткова, але реалізація підвела. Правда Жуніор забив, але з оффсайду.

Небезпечних моментів за весь матч було дуже мало - восновному команди грали у центрі поля і дуже багато порушували правила. Арбітр часто показував гірчичники футболістам обох клубів. Гравці постійно опинялись в положенні поза грою, багато помилялись при передачах.

В другому таймі хід гри не змінився. Команди обмінювались атаками, продовжували вести боротьбу від воріт до воріт. "Карпати" стоврили пару моментів, але вразити ворота запорізьців їм не вдалося. Були моменти і в господарів, але...

Під кінець матчу дуже небезпечно Жуніор виходив на ворота Руденка, але треба віддати належне голкіперові, який кинувся під ноги футболісту, за що і отримав сильний удар в обличчя. Дуже довго обом футболістам надавали допомогу - Жуніора взагалі на ношах винесли за межі поля, і в гру він більше не повернувся.

Все це відбувалося в додані арбітром чотири хвилини, тому він дав командам відіграти цей час. "Металург", сподіваючись на те, що голкіпер "Карпат" не готовий захищати свої ворота на сто відсотків, пішов у наступ, але захисники, розуміючи це, почали просто виносити м'яча.

Так цей матч і закінчився з нулями на табло. Від цієї гри очікувалось значно більше, але в другому таймі обидва суперники виглядали дуже втомленими і  розгубленими. Тому, одне очко за нічию - справедливий фінал цієї гри.

Коментарі ()