Головне

Лужний: "Готовий тренувати "Динамо", однак останнє слово за Суркісом"

15.11.2010 14:38 855 0

Олег Лужний готовий тренувати "Динамо", однак останнє слово залишиться за президентом клубу.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю програмі "100% Динамо" заявив сам Лужний, пише "Динамомания".

"Я працював з великими тренерами і багато чого у них навчився. Мені імпонує футбол часів Лобановського, за такою ж схемою ми грали у лондонському "Арсеналі". У Києві була фантастична команда у 1999 році. Ми були єдиним цілим, грали у чудовий футбол, допомагали один одному", - сказав він.

"У мене сформувалася своя точка зору на тренувальний процес і установку гри. У футболі потрібно мати спортивний дух і злість. Гравці повинні чітко виконувати всі вимоги тренера. Я готовий тренувати "Динамо", однак не мені вирішувати, як буде далі. Останнє слово залишиться за президентом клубу", - додав Лужний.

"Розумію, що потрібно вигравати всі ігри. Кожен президент ставить саме таке завдання. Усі футболісти у команді це чудово усвідомлюють. З "Оболонню" ми просто не відновилися", - пояснив тренер.

"У минулому році ми випереджали "Шахтар" на сім очок. У підсумку відстали на шість. Так що у цьому чемпіонаті все ще можливо, адже підопічні Луческу теж поступилися "Оболоні", а значить, можуть програти і будь-якій іншій команді", - підсумував Лужний.

Коментарі ()