Головне

Бойко вибачився перед фанатами "Динамо" за порушення режиму

15.11.2010 09:09 489 0

Голкіпер київського "Динамо" і молодіжної збірної України Денис Бойко в ексклюзивному інтерв'ю програмі "Футбольний уік- енд" привселюдно попросив пробачення у вболівальників столичної команди за свою поведінку.

Нагадаємо, що після матчу-відповідь плей-офф із Нідерландами (0:2) на Євро-2011 серед молодіжних збірних Бойко опинився в епіцентрі гучного скандалу - у той же вечір воротар грубо порушив режим, а на ранок співробітники ДАІ затримали його за водіння в нетверезому стані.

В "Динамо" Бойко відразу ж оштрафували й перевели в дубль.

"Це найважчий період, який я переживаю й у футбольному плані, і в нефутбольному плані. Мені випав прекрасний шанс закріпитися в основі "Динамо" і молодіжної збірної України. Одна помилка перекреслила всі мої старання.

Так, я порушив режим, не заперечую. Те, що я зробив, мені не личить. Випив зайвий келих пива й сів за кермо. Мене зупинили, однак я не сперечався зі співробітниками ДАІ, усе прекрасно розумію, адже це їх робота.

Я одержав урок, і тепер запам'ятаю його на все життя. Більше таких номерів не буде. Мені допомогли зробити правильні висновки. Я прошу пробачення у всіх вболівальників "Динамо" за поведінку, яка не гідна футболіста такого прославленого клубу", - цитує Бойка dynamomania.com.

Коментарі ()