Головне

Кварцяний: Дайте мені третину бюджету "Дніпра", буду грати в Лізі Чемпіонів

14.11.2010 23:04 714 0

Луцька "Волинь" могла б грати значно краще, ніж зараз, але клубу бракує грошей.

Про це після нічиєї із "Дніпром" заявив тренер лучан Віталій Кварцяний.

"Не зрозумів, чому мене вітали з нічиєю. Нічия вдома - це втрата двох очок. Команда в багатьох моментах недопрацьовувала в атаці", - вважає тренер.

"Результатом я дуже не задоволений. Як можна реалізувати, якщо футболісти грали не так, як їм говорилося. Можна було просто зійти з розуму", - зізнався він.

"Я не думаю, що ми повинні були втрачати очки. Виграємо - виходимо на 6 місце. А як ми можемо туди вийти, якщо неправильно граємо", - наголосив Кварцяний.

"У "Дніпрі" дуже хороші гравці. Але вони не для завдань на європейському рівні. З ними в Європі нічого не виграєш. Це моя думка. Нікого не хочу ображати", - заявив наставник.

"Мені судилося працювати десь у 77-му місті, а кому судилося працювати в "Дніпрі", той повинен розібратися, як іти в єврокубки", - продовжив Кварцяний.

"Якщо б у нас була хоча б третя частина їхнього бюджету, я гарантую - ми грали б у Лізі чемпіонів. Нехай перевірять мене один рік", - запропонував він.

"Тільки щоб я знав - ось тобі стільки-то грошей до кінця сезону. Ви мені гроші - я вам завдання. Я вирішу". - сміливо пообіцяв Кварцяний.

 

Коментарі ()