Головне

Прем'єр-ліга. "Карпати" беруть три очки в грі з "Кривбасом". ВІДЕО

14.11.2010 18:00 537 0
Прем'єр-ліга. "Карпати" беруть три очки в грі з "Кривбасом". ВІДЕО

"Карпати" не дали "Кривбасу" шансів перервати свою серію без перемог. У Львові підопічні Олега Кононова перемогли заслужено, хоча мали це зробити більш переконливо.

Рахунок 2:1 не в повній мірі відображає події на футбольному полі. "Карпати" весь матч атакували, мали з десяток моментів для взяття воріт Боровика, але ледве не втратили нічию.

У першому таймі "Карпати" забили один гол, двічі влучали в поперечку воріт та змарнували кілька небезпечних атак. "Кривбас" програвав "Карпат" у всьому, а найголовніше - втратив центр поля. Атаки львів`ян розпочиналися дуже легко, хоча часто вони й обривалися дуже просто після неточних пасів.

Гості першу половину матчу програли вчисту. Щоправда і в "Кривбаса" був шанс забити, але це вже до Тлумака, який ледве не створив "шедевр" аля-Бойко, але на відміну від воротаря "Динамо" кіперу "Карпат" пощастило і м`яч прокотився поруч зі штангою після його влучання в Мотуза.

Початок заключної 45-хвилинки Юрій Максимов розпочав з двох замін, які мали виправити гру в центрі поля та в атаці. Але якщо вихід Варанкова себе виправдав, то Каверін був замінений через хвилин 20 після свого виходу на поле. Після перерви темп гри на хвилин 15 збільшився, але не надовго. На 72 хвилині "Карпати" забивають вдруге, а через хвилину інтригу знову поновлена, оскільки після удару Варанкова гості відквитали один м`яч.

У час, який залишився до завершення гри більше шансів виграти з кращим рахунком мали "Карпати", ніж "Кривбас" зачепитися хоча б за нічию.

"Карпати" свої моменти марнували один за одним, а в "Кривбаса" на штурм воріт львів`ян вже не вистачало ні сил, ні майстерності.

Коментарі ()