Головне

Чигринський: В таких матчах потрібно більше битися, а не грати

07.11.2010 11:14 223 0

Захисник донецького "Шахтаря" Дмитро Чигринський після перемоги над "Кривбасом" заявив, що його команді складно перключитися на матчі чемпіонату України після ігор Ліги чемпіонів.

"Уже не хочеться говорити, що проти "Шахтаря" усі команди налаштовуються особливо, але в цьому випадку в "Кривбаса" ще було зачеплено самолюбство, тому що вони два рази поступилися нам: у чемпіонаті й 6:0 у Кубку України. Звичайно, вони прагли реабілітувати себе, тим більше за підтримки своїх уболівальників. Я думаю, що по грі їм це вдалося, а по результату перемоги добилися ми, заради чого і приїжджали.

"Шахтарю" складніше було не фізично, а психологічно. Після такої гри, яку ми провели з "Арсеналом", після заповненого стадіону й відмінної підтримки наших вболівальників досить складно переключатися на ігри чемпіонату. Тут зовсім інше все - і стадіон, і поле. І сам матч, в якому потрібно більше битися, а не грати. Такі перемоги, як сьогодні, вириваються за рахунок характеру", - цитує Чигринського офіційний сайт "Шахтаря".

Коментарі ()