Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" здає позиції за "золото". Тепер боремося за 2 місце? ВІДЕО

07.11.2010 21:58 454 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" здає позиції за "золото". Тепер боремося за 2 місце? ВІДЕО
Поразка від "Оболоні" у 16 турі чемпіонату України може поставити хрест на сподіваннях Олега Лужного залишитися головним тренером "Динамо" вже без приставки "в.о". Хоча в даній ситуації тренер і команда - асболютно різні складові. Виявляється таке буває у футболі, або ж тільки в київському "Динамо".

Прихід на заміну Газзаєва Олега Лужного дещо струсонув команду, але не надовго. Так, "Динамо" вигравало в чемпіонаті, двічі перемогло "АЗ Алкмаар", але це все було не те. Не відчувалося поліпшення гри в команді. Епізодично, це було в кожному матчі хвилин з 30, можливо, весь перший тайм у двобої з "Шахтарем". Але не більше.

У нинішньому "Динамо" завівся "паразит" і він не дає команді грати. Приніс "цю заразу в "Динамо" ще Валерій Газзаєв, а вилікувати не зможе і Лужний, і навіть зазнайка Моурінью. Тут варто вдаватися до операції всередині колективу, і розпочати з гравців.

Ну так не може служити виправданням поразки втома після гри з АЗ. Ми знаємо як грають в Європі. У матчі з "Оболонню" абсолютна відстуність гри і ударів по воротах суперника. Фланги не працюють, захист помиляється, напад відсутній, а останній гравець з культурою пасу втік з "Динамо" разом із Сьоміним. Ось, що таке нинішнє "Динамо". 

Так, команда у Ковальця амбітна, навіть перемагала "Шахтар". Але це все дифірамби для шанувальників "пивоварів". Нинішнє "Динамо" виявилося просто безпораднім проти асболютної самовіддачі футболістів з Оболоні. У них в складі немає ні Шевченків, ні суперперспективних Ярмоленків, але вони грають і перемагають.

Звичайно, у першому м`ячі помилка воротаря Коваля, який не зумів стримати м`яч. Але в тому ж моменті Худізку дали безперешкодно пробити Юссуф і знову на арені Алмейда. Пропустивши "Динамо" не зуміло навіть збільшити темп гри. Не було ударів, не було проходів не було Шевченка, нікого і нічого не було.

По перерві Лужний замінив Шевченка і Гусєва, які просто бігали, а не грали, але й це не допомогло. Якщо була б можливість зробити 11 замін, то їх варто було зробити. Щоправда не факт, що це допомогло у тяжкому випадку з деградацією "Динамо". У другому таймі "Динамо" знову грає без небезпеки біля воріт "Оболоні", без ударів. "Пивовари" ж знову забивають. І знову команді Ковальця пощастило, але щастить сильнішому. Після рикошету м`яч опинився у Сібірякова, який легко переграв Коваля. Можливо, що в цьому моменті Сібіряков перебував у невеликому офсайді, який не помітив суддя, але це все вже історія. Про це навіть не згадають у "Футбольному вік-енді"... 

"Динамо" не вистачило навіть на гол. Ігор Суркіс нервовово палив цигарки, а Лужний, обійнявши голову, намагався не дивитися на поле, та й не було там нічого цікавого для молодого тренера. Поразка ж від "Оболоні" має не тільки створити поганий настрій для власника клубу та тренерів. Цей програш дав змогу відірватися "Шахтарю" від "Динамо" на вісім очок, а при нинішньому складі "гірників", для "Динамо", це майже безодня у боротьбі за золото.

До того ж загострюється боротьба за друге місце та ще одну путівку в Лігу чемпіонів. У разі перемог у неділю "Металіста" та "Дніпра", команда Маркевича наблизиться до "Динамо" на відстань 1 очка, а підопічні Рамоса зменшать відствання до 5 пунктів.

Коментарі ()