Головне

Прем'єр-ліга. "Кривбас" - "Шахтар" 0:2: перемога донеччан "на класі". ВІДЕО

06.11.2010 18:05 361 0
Прем'єр-ліга. "Кривбас" - "Шахтар" 0:2: перемога донеччан "на класі". ВІДЕО
Підопічні Луческу у сьогоднішньому матчі довели, що у них з реалізацією проблем немає.  А от з самою грою...

А господарі сьогодні виглядали просто феноменально. Команда вийшла настільки заряджена на гру, що майже весь перший тайм дошкуляла захисту "гірників". Було видно, що підопічні Максимова не бояться лідера чемпіонату, що їх не дуже хвилює той факт, що буквально декілька днів назад "Шахтар" розібрався з лондонським "Арсеналом". Команда вийшла на поле, щоб здобути перемогу, будь то "Шахтар", чи хто інший.

Але дався взнаки рівень команд. Донеччани просто перед матчем не дооцінили суперника, за що і могли поплатитися. А "Кривбасу" просто не вистачало техніки. Дуже багато було моментів, коли криворіжці класно пробивали, намагалися комбінувати. Але у грі проти "Шахтаря" одного бажання мало.

"Гірники"  на останній хвилині матчу використли той єдиний небезпечний момент, який був у них за весь тайм. І знову Едуардо. Хорват майстерно пробив з розвороту під поперечину. Голкіпер був безсилий.

В другому таймі підопічні Максимова не опустили руки, а ще більше пішли вперед. Але ж знову, завершити свої атаки вони не могли. Був стовідсотковий момент, коли Максимов пробивав з меж воротарської, але влучив у поперечину.

А "Шахтар" знову забив. І знову під кінець тайму. Жадсон, який вийшов на заміну і трохи пожвавив гру гірників, після точного прострілу переграв воротаря. От і все.

Але по грі, "Кривбас" не те, що був на одному рівні з "гірниками", а й виглядав навіть краще. Можливо донеччани були стомлені після важкого матчу Ліги Чемпіонів. А може просто не було мотивації. Але якщо "гірники" хочуть закінчити чемпіонат на першій сходинці, то їм треба показувати не таку гру, яка була сьогодні. А таку, яку вони показали в середу на "Донбас Арені".

А Юрію Максимову хочеться побажати не опускати руки і далі продовжувати в тому ж дусі. На вірному шляху команда. Хоч поки що і програє. Але не все відразу.

Коментарі ()