Головне

Луческу: У Лондоні результат був досягнутий за допомогою суддівства...

04.11.2010 07:31 381 0

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу залишився задоволений змістом гри і результатом матчу 4 туру Ліги чемпіонів з "Арсеналом".

"Напевно, краще цю гру ще раз переглянути, перш ніж давати коментар. Дуже важлива перемога, яку я чекав. Я говорив і на прес-конференції перед грою, що результат у Лондоні не відповідає тому, що відбувалося на полі. І, повторюся, він був досягнутий за допомогою суддівства.

Комусь у залі, можливо, не подобається, що я так говорю. Але так і було насправді. Я зобов'язаний захищати своїх футболістів і дати їм віру в їхній потенціал.

Сьогодні ми провели гарний перший тайм. Єдине, неуважно зіграли в моменті, коли нам забивався гол. Потрібно було за допомогою тактичного фолу відразу зупинити Волкотта. Потім уже Гаю було складно зрівнятися з його швидкістю. Мені сподобалася реакція нашої команди. Гравці відразу ж відреагували й дали зрозуміти, що ми сьогодні можемо зіграти не гірше свого суперника.

Ми не зупинилися ні після пропущеного гола, ні після того, як у нас з'явилося три-чотири гольові моменти, які ми не реалізували. Другий тайм вирішили більше зіграти на контратаках. Але, думаю, що навіть при цьому в нас були моменти, набагато небезпечніше, ніж в "Арсенала", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Коментарі ()