Головне

Гуляй барига, Суркіс дав добро!

03.11.2010 13:05 222 0
Гуляй барига, Суркіс дав добро!

Ситуація з квитками на домашні матчі єврокубків для вболівальників київського "Динамо" залишилася ще на рівні минулого тисячоліття. Як спекулювали перепустками на єврокубкові матчі біло-синіх, так і продовжують це роботи. Щоправда, тепер це набуло ще більшого масштабу через реконструкцію НСК "Олімпійського".

Але ж і керівництво клубу робить фінт вухами в бік "несознательных граждан" і більш нічого. Зрозуміло, що Ігорю Суркісу байдуже за яку ціну на поєдинок прийде студент чи пенсіонер. Чи буде це 30 гривень, чи 100...

Як приклад ситуація з квитками на гру 4 туру ліги Європи "Динамо" - АЗ Алкмаар. Ще 26 жовтня перепустки надійшли в продаж ціною в 30, 50 та 100 гривень. Але вже з моменту відкриття кас квитків по 30 та й 50 гривень фактично не було. Це підтверджує не один вболівальник "Динамо", який в той день опинився біля кас стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського.

Ось як описав ситуацію з продажем квитків вболівальник Дмитро, який і надіслав листа в редакцію "Чемпіона".

"Прийшовши завчасно та зайнявши чергу в касу, я був у черзі третім. Після відкриття кас о 11:00 виявилося, що білетів по 50 грн. фактично вже нема, а саме в сектори  18 та 13 (куди я постійно купую квитки при відвідуванні матчів Динамо).

Мене та усіх стоявших у черзі людей обурив і той факт, що в касу без черги підійшло 2 чоловіки, а касир видав їм завчасно складені квитки. За моїми підрахунками, таких квитків видали кожному по 200 - 300 штук.

Вважаю, що такий футбольний клуб, як Динамо Київ повинен грати та робити все для свого вболівальника. Факти спекуляції квитками повинні бути подавлені. Вважаю, що спекулянти вступають в змову з касирами та заохочують їх матеріально. В результаті страждають вболівальники (купуючи квитки на руках за завищеними цінами), а також страждає імідж команди (порожні трибуни).

Керівництво ФК "Динамо" могло хоча б встановити камери спостереження всередині каси, які б фіксували дії касирів. І якщо б виникали підозри в змові зі спекулянтами застосовувати до них санкції (як штрафні так і звільнення).
Нажаль ця тема підіймалася вболівальниками багато разів, а реакції ніякої, - обурюється Дмитро.

А тим часом, в касах стадіону "Динамо" продовжують залишатися квитки ціною в 100 гривень...

Коментарі ()