Головне

ФК "Металіст": "Слідчі" та "судді" ФФУ чинять свавілля не гірше сталінсько-беріївських "трійок"

28.10.2010 12:03 785 0
ФК "Металіст": "Слідчі" та "судді" ФФУ чинять свавілля не гірше сталінсько-беріївських "трійок"

ФФУ не може пред'явити жодного переконливого доказу "договірного" матчу "Металіст" - "Карпати" і чинять свавілля не гірше сталінсько-беріївських "трійок".

Про це йдеться у заяві ФК "Металіст", розміщеному на офіційному сайті клубу.

"Минув майже рік відтоді, як Федерація футболу України визначила наш клуб без вини винуватим в організації нібито договірного матчу. Тобто вже майже рік кишенькові футбольні "суди" ФФУ виконують замовлення своїх господарів і влаштовують розправу над ФК "Металіст", - йдеться у заяві.

Зазначається, що за цей час "Металіст" примусили крок за кроком пройти весь шлях судових розглядів.

"Наплювавши на висновки прокуратури та суду України про відсутність "події злочину", даючи провокаційні коментарі ЗМІ, чиновники ФФУ з цинічною усмішкою перекидали нас з однієї підконтрольної самим собі інстанції в іншу. Це було так зване розслідування - у стилі "а паяльною лампою ви їх ще не пробували?", - йдеться далі.

"Господарям київського "Динамо", один з яких за сумісництвом очолює ФФУ, не потрібні суперники у національному чемпіонаті та конкуренти за преміальні виплати у єврокубкових турнірах. Вони будь-якою ціною домагаються для свого клубу преференцій за рахунок інших суб'єктів футбольного життя", - зазначається у заяві.

"Таємне стало явним після того, як голова "комітету з етики та чесної гри" Ігор Кочетов у прямому ефірі "Футбольного коду" то дізнавався, то раптово переставав розпізнавати свій власний голос у відеозапису бесіди з Лащенковим в азербайджанському готелі. Був спектакль, розіграний по нотах, що мав за мету знищити харківський футбол. Саме тому зараз з'являються "несподівані" речові докази. Саме тому "слідчі" та "судді" ФФУ не можуть пред'явити жодного переконливого доказу і чинять свавілля не гірше сталінсько-беріївських "трійок", що свого часу наводили жах на весь цивілізований світ.

Самовикриття Кочетова у прямому телеефірі свідчить про головне: "справа" "Металіст" - "Карпати" сфальсифікована від початку і до кінця. Замовник відомий. Цілі зрозумілі, а методи не мають нічого спільного з етичними і правовими нормами", - підсумовується у заяві.

Коментарі ()