Головне

Кубок України. Карпати розгромили Ворсклу. ВІДЕО

27.10.2010 21:28 584 0
Кубок України. Карпати розгромили Ворсклу. ВІДЕО
У Львові сьогодні робилося щось неймовірне. Львівські "Карпати" показали у звітній грі свій найкращий футбол. У матчі 1/8 кубка України підопічні Олега Кононова просто задавили своїх опонентів з Полтави. Правий-таки був Ярмаш, коли казав, що не хоче грати проти "Карпат" ще й у Львові.

Підопічні Миколи Павлова у виїзному матчі з перших хвилин почали грати другим номером, віддаючи всю ініціативу львів'янам. Перехоплюючи м'яч, починали через центр свою атаку, яка зазвичай закінчувалась у центрі поля. Було декілька моментів біля воріт Тлумака, але за винятком удару в стійку наприкінці другого тайму, полтавчани нічого так і не створили.

В першому таймі гарне враження справила захисна ланка "Ворскли", яка раз-у-раз перешкоджала гіперактивним львівським нападникам. Оце і все, що можна сказати про сьогоднішню гру команди Миколи Павлова.  "Ворскла" виглядала незлагоджено, і ніяк не могла зачепитися за м'яч.

Натомість "Карпати" були сьогодні на висоті. Команда дуже класно комбінувала, атакувала флангами, оборонялася. Худоб'як з Кузнєцовим постійно тероризували оборону суперника, а Гурулі та Годвін допомагали їм у цьому. І результатом цього є рахунок матчу. "Карпати" настільки "зловили хвилю", що навіть перемагаючи з перевагою у три м'ячі,  продовжували іти на ворота розгублених полтавчан, і уже в компенсований арбітром час могли забити щонайменше ще два м'ячі.

Отож, футбол сьогодні був справді атакуючий, швидкісний, і дуже хотілося б, щоб "Карпати" завжди показували таку гру. А підопічним Миколи Павлова хотілося б побажати не засмучуватись поразці, а якнайкраще налаштовуватися на наступний матч. Який вони, до речі, проведуть 30 жовтня проти тих же "Карпат" в межах 15 туру чемпіонату України. Будемо сподіватися, що полтавчани дадуть "Карпатам" бій.

Коментарі ()