Головне

Кононов: Жодних фінансових проблем у "Карпатах" немає

26.10.2010 18:32 491 0

У львівських "Карпатах" немає проблем у стосунках між тренерським штабом та керівництвом клубу.

Про це офіційному сайту "Карпат" заявив тренер Олег Кононов, котрий підкоректував свою нещодавню заяву про негаразди.

"Жодних непорозумінь не було і немає. Я хотів просто підкреслити те, що футбол, великий футбол, коли робиться результат, його робить уся структура, яка має до цього відношення. Це і клуб, і представники влади, і головний тренер, і гравці, і ті, хто обслуговує команду. Тому мені, коли тривала та невдала смуга, хотілося на той момент сказати, що для того, аби зробити результат, ми повинні бути всі разом", - зазначив тренер.

"Те, що я чув у ЗМІ, стосовно якихось фінансових проблем у "Карпатах", то про це я нічого не говорив. Чого б я став про це говорити, коли президент клубу Петро Димінський робить усе необхідне і в питаннях фінансування у нас жодних проблем не виникає", - додав Кононов.

Втім, Кононов не став заперечувати, що казав про певні проблеми в команді. 

"Я знав, що цей фрагмент обов'язково покажуть по телебаченню і я цілком свідомо йшов на те, щоб сказати, що ми всі насправді повинні дуже серйозно зібратися, всі, хто має відношення до "Карпат".  А здивований був трохи лише тим, що окремі видання мої слова трактували по-своєму", - .сказав він.

"Звичайно, ми - гравці, тренери, працівники клубу - в разі потреби збираємося всі разом і обговорюємо різні нюанси роботи. Але робимо це за закритими дверима, це наша внутрішня кухня", - наголосив білорус.

"Хочеться, щоб місцева влада ставилася до проблеми з базою з розумінням і робила свої пропозиції, щоб також бути причетною до клубу, до його життєвих проблем. Якщо брати бази "Динамо", "Шахтаря", донецького "Металурга", то, звичайно, ми можемо лише мріяти про подібне", - сумно сказав Кононов.

Коментарі ()