Головне

Тимощук: Готовий грати на будь-якій позиції

21.10.2010 13:30 399 0

Анатолій Тимощук намагається приносити користь "Баварії"  на незвичній для нього позиції центрбека, де він провів дві останні гри "Баварії", у яких клуб переміг "Ганновер" (Бундесліга) та румунський "Клуж" (Ліга Чемпіонів).

Про це сам футболіст сказав виданню "Спорт день за днём".

"Трохи незвично, але зараз у нас складний час, багато травмованих. Готовий у інтересах команди грати на будь-якій позиції", - сказав українець.

"Думаю, зіграв непогано і досить надійно. Хоча у мене і немає великого досвіду гри на позиції центрального захисника, хіба що на тренуваннях, але, повторюся, намагаюся принести користь команді в кожному епізоді", - оцінив власну гру Тимощук.

"Звичайно, приходячи до "Баварії", розраховував грати більше. Хоча не вважаю, що час, проведений у Мюнхені, - крок назад. Тому що я пропустив цю ситуацію через себе і став сильніше, досвідченіше", - сказав гравець.

"Будь-які складності роблять людину сильнішою, якщо він через них проходить. Намагаюся доводити на кожному тренуванні, що я сильніший за інших гравців і заслуговую грати 90 хвилин", - додав він.

Також Анатолій повідомив, що здоров'я його доньок зараз у нормі і проблем із ними немає. Дівчинки вже більше місяця знаходяться вдома.

Коментарі ()