Головне

Луїс Фабіано: Про "Карпати" раніше не чув, але це не значить, що вони слабкі

21.10.2010 13:16 846 0

"Севілья" приїхала до Львова із впевненістю у власній перемозі, але розуміє, що здобути три очки буде не так вже й просто.

Такі думки форварда команди та збірної Бразилії Луїса Фабіано наводить офіційний сайт "Карпат".

"Якщо відверто, то я дуже мало знаю як про вашу країну загалом, так і про український футбол зокрема. Ні, я звичайно знаю, хто такий Шевченко, "Динамо", "Шахтар", - сказав бразилець.

"А от про "Карпати" і місто, яке вони представляють, вибачте, забув його назву, раніше ніколи не чув. Але нам казали, що це чи не найкрасивіше місто в Україні і що воно має особливе значення для культурного і політичного життя вашої країни", - додав він.

"Те, що я раніше не чув про цей клуб, ще не означає, що він слабкий. Навпаки, я думаю, що це доволі сильна команда. Адже слабка команда навряд чи змогла б вибити з турніру "Галатасарай" та забити три голи в одному матчі "Боруссії", - вважає бразилець.

"Але у "Карпатах" є й чимало недоліків, якими ми повинні скористатися. Ми приїхали сюди, щоб взяти три очки, однак нашого суперника ми поважаємо і розуміємо, що зробити це буде не просто", - резюмував Фабіано.

Коментарі ()