Головне

Ліга Європи. "Карпати" без шансів поступилися "Севільї". ВІДЕО

21.10.2010 21:53 1431 0
Ліга Європи. "Карпати" без шансів поступилися "Севільї". ВІДЕО

Після феноменального старту сезону "Карпати" потихеньку потрапили у певну яму. Львів'яни не можуть вразити ворота суперників майже місяць. А остання перемога датується 19-им вересня - вдома над "Оболонню". Після того були лише поразки - від "Таврії", "ПСЖ", "Металіста" та "Динамо".

Очікувати на перемогу над іспанською "Севільєю" не варто було. Та все ж, пригадуючи, як "Карпати" цього року налаштовувалися на єврокубок, помріяти можна було. Тим більше, що андалусійці наразі не є такими грізними, якими були три-чотири роки тому, коли вигравали Кубки та Суперкубок УЄФА.

Проте навіть не такими грізними гості з Іспанії здобули цілком заслужено перемогу. "Севілья" за весь перший тайм не програла жодного верхового м'яча. Саме з другого поверху і був забитий єдиний гол. Пішла подача з кутового, Ескюде продовжив, а Кануте ніхто не завадив переправити м'яч у ворота.

Другий тайм гості розпочали дуже активно. У перші десять хвилин "карпатівці" зробити кілька точних передач не могли. А потім "Севілья" відійшла в оборону, до якої цього вечора львів'яни підібрати ключі не зуміли.

Загалом, "Карпати" лише двічі влучили у площину воріт Палопа. Не зовсім добре, як для команди, що грала вдома. Найреальніший момент "Карпати" мали на 62-ій хвилині - Палоп невдало вийшов на перехоплення, випустив м'яч, але і Кузнецову пробити не вдалося.

А під кінець ще й Чечер заробив червону... і чергова празка.

"Карпати" знову не забили, і на мріях про плей-офф Ліги Європи можна вже ставити хрест. Попереду ще дві гри на виїзді й одна вдома. Та навіть теоритичних шансів у львів'ян залишається не так уже і багато. А якщо бути ще більш відвертим, то такі шанси виглядають ледь не фантастичними...

0:1

Коментарі ()