Головне

Кононов: Ніякого спаду в нас немає

20.10.2010 17:22 330 0

Львіські "Карпати" у бойовому настрої підійшли до вирішальної гри Ліги Європи з іспанською "Севільєю".

Про це тренер команди Олег Кононов сказав на передматчевій прес-конференції, повідомляє сайт "Карпат".

"Гра буде важливою у стратегічному плані. У нас були проблеми в обороні, але ми їх вирішуємо. Є ще один день - вирішимо, хто буде грати в основі, а хто залишиться в запасі", - сказав білорус.

"Коли ти граєш в Лізі Європи не можна особливо зациклюватися на тому, як команда виступає у внутрішньому чемпіонаті", - додав він.

"Мені подобається як севільці будують гру, подобаються їхні гравці. Фаворитом є той, хто набирає очки. "Севілья" обіграла "Боруссію" на виїзді - це означає, що вона відповідає статусу фаворита", - вважає Кононов.

"Наші гравці виросли і будуть рости далі - це очевидно. Вони отримали нові знання, новий досвід. У них з'явилося бажання піти ще вище. У Лізі Європи треба докладати більше старання та вміння, аніж в інших матчах", - зазначив фахівець.

"Шра нашої команди мене цікавить більше, аніж гра суперника. Ми всіх суперників поважаємо, але в першу чергу звертаємо увагу на свої дії", - додав він.

"У нас чотири поспіль поразки? Гра на гру не схожа. Три гри ми провели на виїзді, одну вдома. Всі суперники були високого класу. По якості гри - не думаю, що ми комусь поступалися, хіба що у певних відрізках гри, діяли не так, як треба. Ніякого спаду у нас нема і близько", - заявив Кононов.

Тренер також додав, що вже визначився зі складом на 95%.

Коментарі ()