Головне

Луческу: "Шахтар" і "Арсенал" грали на одному рівні

20.10.2010 08:36 447 0

"Шахтар" і "Арсенал" грали на одном рівні у матчі 3 туру Ліги чемпіонів. Про це після гри заявив наставник донецького клубу Мірча Луческу.

"На прес-конференції перед грою я сказав, що цей раунд складається із двох матчів. Перший з них ми зіграли сьогодні, другий потрібно провести в Донецьку. Пробачення сьогоднішньому результату немає. Ми зробили "Арсеналу" три подарунки: пропустили два безглузді гола, плюс пенальті, який суддя призначив, напевно, під тиском публіки.

При рахунку 3:0 уже все було зрозуміло. А до першого гола суперник нічого не створив біля наших воріт, і тільки завдяки нашим подарункам команди пішли на перерву з таким результатом. Найголовніше тепер зробити правильні висновки із сьогоднішньої гри й добре підготуватися до матчу, який відбудеться в Донецьку через два тижні. Сподіваюся, у матчі-відповідь моя команда буде сміливішою й упевненішою у своїх силах, - цитує тренера офіційний сайт "Шахтаря".

Також Луческу залишився невдоволений діями арбітра гри з "Арсеналом".

""Арсенал" володів перевагою, що не дивно, адже вони грали вдома. Крім того, мені не сподобалося, як деякі моменти інтерпретував арбітр. "Арсенал" показав гарну, організовану гру. Ми ж у першому таймі допустили дві помилки, які й вплинули на результат матчу. Спочатку П`ятов не зміг зафіксувати м'яч, у результаті чого "Арсенал" повів у рахунку. Ну а друга помилка - у пасиві такого досвідченого гравця, як Срна. Проте , я вважаю, що сьогодні "Шахтар" і "Арсенал" грали на одному рівні."

Коментарі ()