Головне

Прем'єр-ліга. Рамос починає з нічиєї із "Зорею". ВІДЕО

17.10.2010 23:46 679 0
Прем'єр-ліга. Рамос починає з нічиєї із "Зорею". ВІДЕО

Матч 13-ого туру проти "Зорі" відкривав нову сторінку в історії "Дніпра". Вперше на газон "Дніпро Арени", який нарешті знову зазеленів, місцеву команду вивів Хуанде Рамос.

Після дворічного застою імені Володимира Безсонова Дніпропетровськ вимагав змін, і з приходом іспанського спеціаліста вболівальники пов'язують великі надії. Перед матчем це передчуття просто стояло у повітрі, адже все стало інакшим. Новий тренерський штаб вивів команду на поле, щоб провести незвичну передматчеву розминку, повернувся до обойми Алсідес, який цього року на поле ще не виходив.

Плюс заяви Рамоса про те, що при ньому команда заграє не через уперті навіси, які вже стали візиткою "Дніпра", а через короткий і середній пас, що начебто мало б допомогти знову розкритися хваленому дніпровському півзахистові. Коротше кажучи, все йшло до того, що зараз команда вийде і здобуде впевнену перемогу для нового керманича.

А потім пролунав стартовий свисток, і усі ці мрії луснули, як мильна бульбашка. Не минуло і двох хвилин, як на лівому фланзі Білий обійшов Лобжанідзе і класно навісив у штрафний майданчик, де Лазарович головою без проблем розстріляв Лаштувку.

Зрозуміло, що після цього гості стали грати від захисту, а Дніпропетровськ чудово пам'ятає, як добре Луганськ це вміє, адже команда Безсонова на "Дніпро Арені" обидва рази так і не змогла дотиснути "Зорю", коли вона закривалася за позитивного для себе рахунку. А що ж показала команда Рамоса?

Гравці справді намагалися без необхідності не вдаватися до закидань вперед, намагалися комбінувати. Але це явно той випадок, коли по-старому робити вже перестали, а по-новому ще не навчилися. Тож усе, на що спромігся "Дніпро" - це кілька не надто вдалих дальніх ударів, кілька безхитрісних пробивань крізь натовп у штрафному, з якими добре упорався Шуст, ну і, звісно, гол Гоменюка. Калініченко видав тому пас на хід на межі офсайду, і Володимир встиг в останню секунду пробити під воротарем, який вже лягав під цей удар.

Більше забити собі "Зоря" не дозволила. Єдиний забійний момент у "Дніпра" виник уже на останніх хвилинах матчу, коли до непоганого прострілу з флангу Селезньов не дотягнувся, а "Саша 7 мільйонів" Гладкий, як його вже охрестили на трибунах, по цим самим трибунам і пробив.

Що ж, дійсно наївним було чекати феєрверків у першому ж матчі "Дніпра" під керівництвом іноземної зірки. Дивимося далі, через два тижні - "Шахтар", якого дон Хуанде пообіцяв скинути з трону.

Коментарі ()