Головне

Зозуля: Рівень гравців "Динамо" набагато вищий за "карпатівців"

15.10.2010 10:27 483 0

Київське "Динамо" після відставки Валерія Газзаєва отримало новий імпульс для розвитку, адже самі по собі футболісти у команді зібрані дуже хороші.

Такий висновок можна зробити зі слів Романа Зозулі, сказанних ним "Спорт-Экспрессу в Украине".

"Перевага над командою Олега Кононова? По-перше, у нас змінився тренер. По-друге, в колективі дуже хороша атмосфера. Всі будуть дуже старатися, щоб не підвести Олега Романовича. Так що впевнений: все буде добре", - сказав форвард.

"Рівень виконавців "Динамо" вищий за "карпатівців", і набагато. Яка б чорна смуга нас не переслідувала - "Динамо" є "Динамо", - вважає гравець.

"У Яковенко і Лужного ми більше працюємо з м'ячем. Погляди Валерія Газзаєва, звичайно, істотно відрізняються. Основний акцент він робить на функціональну підготовку - ми багато бігали", - згадує Зозуля.

"Думаю, що таких важких навантажень, як у Валерія Газзаєва, немає в жодному європейському клубі. Функціональна підготовка у цього фахівця завжди на першому місці. Так, може бути, нам дійсно чогось не вистачало під кінець матчу, щоб домагатися позитивного результату, але точно не "фізики", - додав він.

Коментарі ()