Головне

Блохін: "Покоління, яке творило велике "Динамо", зараз майже не знають"

10.10.2010 18:30 724 0
Блохін: "Покоління, яке творило велике "Динамо", зараз майже не знають"

Наразі можна побудувати чергу бажаючих очолити київське "Динамо" від Кіровограда до Києва.

Так вважає український фахівець Олег Блохін, про що розповів перед матчем ветеранів "Зірки" та "Динамо" у Кіровограді, пише sc.kr.ua.

"Зараз, напевне, можна побудувати чергу бажаючих очолити київське "Динамо", а якщо взяти до уваги ще й іноземних тренерів, то, думаю, черга буде від Кіровограда до Києва. Стати на чолі такої команди - великий престиж, але поки що я нічого сказати не можу", - сказав він.

"Історія клубу - не історія сьогоднішнього київського "Динамо", це покоління футболістів, які творили велике київське "Динамо", а її зараз майже не знають. Я вважаю, таке відбувається через непорозуміння, а без історії не буває майбутнього", - додав він.

"Починаючи з дитячо-юнацької футбольної школи треба розповідати дітям про досягнення великої команди. А якщо зараз запитують навіть у ведучих футболістів про здобутки колишнього "Динамо", а вони нічого не знають, то про що можна говорити?" - риторично запитує Блохін.

"Наше покоління вигравало два Кубки Кубків, Суперкубок, нинішні "динамівці" ще нічого не вигравали, тому треба їм хоча б пам'ятати ту історію. Історію треба знати, і дітей вчити, бо коли я приходжу, а мене запитують чи я Шевченко? Про що тоді говорити? Можливо, саме тому "Динамо" поки що не може досягти серйозних результатів", - підсумував він.

Коментарі ()