Головне

Тренер "молодіжки" Нідерландів: Ми все робили неправильно

10.10.2010 11:31 374 0

Молодіжна збірна Нідерландів програла українцям з рахунком 1:3, бо не виконала установку на гру.

Про це, як пише "Террикон", заявив головний тренер збірної Корнеліус Пот.

"Все, що ми повинні були зробити, ми зробили неправильно. Гра була вирішена вже після перших семи хвилин. Я очікував набагато більшого. Настав час деяким нашим хлопцям подивитися в дзеркало. Якщо вони сподіваються з такою грою досягти висот, нічого не вийде", - сказав він.

"Я попереджав, що основна небезпека від українців виходить при стандартних положеннях. Наші футболісти знали, як потрібно діяти, щоб уникнути таких ситуацій - стояти від суперника на відстані 2-3 метрів. Замість цього вони часом просто накидалися на опонента. Всі установки були проігноровані вже з самого початку", - продовжив тренер.

"Незважаючи на те, що поразка від українців залишила не найприємніші враження, я залишаюся позитивно налаштованим. Як і завжди. Через кілька днів ми зможемо реабілітуватися в Києві. Як саме? Про це я і повинен подумати", - додав він.

Також Пот сказав, що на його думку, треба розширити кількість учасників фінальної стадії молодіжного Євро, адже несправедливо, коли переможець відбіркової групи може залишитися без участі в фінальному етапі.

 

Коментарі ()