Головне

Євро-2011. Плей-офф. Нідерланди U21 - Україна U21 1:3. Це вам за 2006-ий!

09.10.2010 21:59 590 0
Євро-2011. Плей-офф. Нідерланди U21 - Україна U21 1:3. Це вам за 2006-ий!

Молодіжна збірна України показала, наскільки помиляються букмекери. Перед початком "фахівці" вважали голландців фаворитами у боротьбі за вихід на молодіжний Євро-2011. Навіть ставили на них 72%... Який же був їхній розпач, коли Україна майже в одні ворота відіграла матч у Роттердамі.

Також цей двобій підігрівався 2006-им роком. Тоді, нагадаємо, на чемпіонаті Європи Нідерланди програли "синьо-жовтим" на груповому етапі, але взяли реванш у головному матчі - фіналі. Саме тоді Україна здобула свою першу нагороду на молодіжних першостях Старого Світу. Срібло.

Після гри у Роттердамі можна сміливо казати, що Україна - один з претендентів на золото Євро-2011. І нехай букмекери знову нас недооцінюють. Нам це на руку, як показав звітний матч.

А сьогоднішній поєдинок розпочався фатально для господарів. Підопічні Яковенка вже за перші десять хвилин забили двічі. Своєрідними дублями відзначилися Кривцов і Зозуля. Перший двічі був найкращий на подачі-добиванні, а другий - заробляв для України ці штрафні удари.

Голландці не очікували такого перебігу подій і почали діяти досить грубо. Щоправда, вилилося це у червону картку лише на останній хвилині. У динаміці здалося, що не так усе серйозно, але повтор показав... показав, що Гортера на матчів п'ять варто відлучати від гри. Чеснакову він ледве не зламав ногу у коліні... Володимира замінили, але невідомо, наскільки серйозним є ушкодження.

Арбітр пошкудував голландів, коли призначав пенальті. Стротман заслуговував на червону, адже рукою зіграв у воротарському майданчику. Згодом арбітри вирішили, що Нідерланди не можуть всуху програли Україні та зарахували гол з оффсайду...

Загалом, це їм не допомогло. Україна здобула впевнену перемогу. Тепер, щоб закріпити перевагу, українці мають не програти розгромно у Києві. У кого є бажання, 12 жовтня маємо підтримати наших молодих хлопців на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Ціни квитків не такі "кусючі", як на національну збірну, - він 10 до 40 гривень.

Коментарі ()