Головне

Хачеріді закушує виноградом, Мілевський обіцяє працювати

01.10.2010 13:10 399 0
Хачеріді закушує виноградом, Мілевський обіцяє працювати

Після фінального свистка в грі "Шериф" - "Динамо" молдовська команда святкувала перемогу немов виграла сам турнір Ліги Європи.

Вболівальники київського "Динамо" були в шоці. Лише Андрій Шевченко після гри знайшов у собі сили підійти до сектору з фанатами "Динамо" і подякувати за підтримку.

На післяматчевій прес-конференції всі очікували відставки Валерія Газзаєва. Не сталося. Російський тренер зробив "фінт вухами", сказав два речення та пішов. У відовідь були аплодисменти, свист і побажання від українських журналістів - більше не зустрічатися із Газзаєвим.

Молдовські журналісти висловлювали співчуття українським колегам від гри улюбленої команди...

З виходу роздягальні не всі "динамівці" зуміли гідно тримати удар і відповісти на питання ЗМІ. Футболіст "рука без голови" - Євген Хачеріді, заходив до автобусу усміхненим, жуючи виноград і зі словами "розойдитеся", він протиснувся на сидіння.

Мілевський виправдовувся, що мовляв "будемо працювати та спробуємо дати бій "Шахтарю"...

Андрій Шевченко, якому команда зіпсувала день народження, вже був усівся в автобус, але на прохання місцевого вболівальника вийшов і сфотографувався з його сином-інвалідом, якого той привіз на інвалідному візку.

У неділю на "Динамо" очікує гра із "Шахтарем" і знову виправдання, а Хачеріді знову буще щось жувати...

Коментарі ()