Головне

Суркіс: "Металіст" - не конкурент для "Динамо"

28.09.2010 21:43 293 0

Харківський "Металіст"  не може випередити київське "Динамо" у чемпіонаті України, бо просто заслабкий для цього.

Про це президент київського клубу Ігор Суркіс заявив офіційному сайту "Динамо".

"Що стосується конкуренції, то порадив би панові Ярославському, перш ніж говорити, заглянути у турнірну таблицю. Вже зараз "Металіст" відстає від "Динамо" на сім очок, а від "Шахтаря" на дев'ять. Причому обом лідерам команда Ярославського програла в цьому сезоні на своєму полі. Виходить, що це Суркіс перешкодив "Металісту" у грі проти "Шахтаря"? Або може бути у "Металіста" були шанси на чемпіонство в минулому або позаминулому сезонах? Цієї весни вони відстали від "Динамо" на 9 очок, минулої весни - на 20, позаминулому - на 8, ще за рік до цього - на 13, в сезоні 2005-2006 років - на 32. Де тут хоча б натяк на конкуренцію?", - дивується Суркіс.

"Чи це "Динамо" звинуватило "Металіст" у купівлі матчу з "Карпатами"? Всім відомо, що ініціаторами розгляду були саме "Карпати".  З десяти матчів у чемпіонаті, які ми зіграли з «Металістом» за п'ять років, які клубом керує Ярославський, харків'яни виграли лише два при двох нічиїх і шести поразках. А ще "Металіст" програвав "Динамо" в Кубку УЄФА і в Кубку України, причому на своєму полі. Хто тут кому конкурент?", - додав він.

"Якби всі ці п'ять років "Металісту" додавали в чемпіонаті по дев'ять очок, і тоді шанси цієї команди на Лігу чемпіонів були б не дуже великі. Взявшись за "Металіст" п'ять років тому Олександр Ярославський довів команду до третього місця. Далі почалися проблеми. І замість того, щоб послідовно і терпляче працювати над посиленням гри, як це робив у свій час "Шахтар", який заявив претензії на чемпіонство, Ярославський починає шукати невідомих ворогів. Причому не соромиться звертатися при цьому до відвертої дезінформації, щоб ввести в оману футбольну громадськість", - резюмував президент "Динамо".

Коментарі ()