Головне

Батіста: Операцію робитимуть у Бразилії

28.09.2010 18:42 783 0

На гру проти "Боруссії" Батіста вийшов з величезним бажанням, мав хорошу нагоду забити, постійно боровся з оборонцями суперника. Але вже на самому початку невдало упав, після чого схопився за голову - він розумів, що травма серйозна. Операцію на коліні нападник робитиме в Бразилії.

Про це повідомляє офіційний сайт "Карпат".

"Даніло Авелар дав мені передачу, але було трохи високо. Щоб не втратити м'яча, я спробував дістати його в повітрі. Коли упав, відчув страшний біль в коліні, відразу зрозумів, що трапилося щось погане. Подумав: все, катастрофа. Після цього я ще кілька разів передивлявся цей епізод - не розумію, як таке могло трапитися. У мене з колінами ніколи нічого такого не було", - розповів футболіст про те, як отримав травму.

"У даній ситуації важлива не сама операція, а реабілітаційний період. У Львові я наразі один. Дружина і діти повернулися на Батьківщину - старший син пішов до школи. Тому там мені буде легше", - пояснив Батіста причини, чому операцію зроблять у Бразилії.

"Я домовився про консультацію з кількома медиками. Один з них - провідний лікар клубу "Палмейрас", інший працює з міні-футбольною збірною Бразилії. Сказати точно, на скільки часу я вибув з гри, наразі важко. Лікар мусить подивитися ногу, тоді вже можна буде говорити про щось більше", - розповів Батіста.

Коментарі ()