Головне

"Аякс" - "Мілан": Закономірна нічия в Амстердамі. ВІДЕО

28.09.2010 23:30 422 0
"Аякс" - "Мілан": Закономірна нічия в Амстердамі. ВІДЕО

"Аякс" змусив засумніватися в заявах босів "Мілану", які прагнуть виграти здобути бодай який-небудь титул. Молода талановита команда, як напередодні матчі назвав "Аякс" Максіміліано Аллегрі, достойно чинила опір своєму титулованому супернику.

Захист італійців має проаналізувати й забути цю гру. Правий фланг нападу "Аяксу" розрізав лінію оборони "Мілану", немов ножем. Суарес, Хамдауї та Емануельсон невтомно набридали досвідченим Несті і Ко.

Перший момент у матчі створили гості. Дзамбротта поборовся в центрі за м'яч віддав пас врозріз вперед на партнерів. Робіньо зміг пробити сильно, так, що Стекеленбург не зафіксував м'яч, але захисники підстрахували свого голкіпера і не дозволили "Мілану" відкрити рахунок.

Вже за кілька хвилин Суарес міг виводити свою команду вперед після виходу сам-на-сам із Аббьятті, але моментом раніше суддя свиснув офсайд, а сам Луїс пробив точно в праву стійку. Реабілітувався гравець збірної Уругваю дуже скоро: втримав м'яч на лівому фланзі, прострілив у воротарський майданчик, де Хамдауї замкнув передачу в ворота. Неста по-дитячому не втримав гравців "Аякса".

Помилки Суареса повторював Робіньо. Бразилець вийшов на побачення зі Стекеленбургом, поклав того на газон, але не перекинув м'яч у ворота, а пробив лівіше стійки. Інший новачок "Мілану" Златан Ібрагімовіч так моментами не розкидувався. Зеєдорф обдурив захисників "Аякса", прокинув м'яч Златану, і той просто забив його у ворота, неначе гвіздок.

Другий тайм на моменти багатий не був, зате покращував статистику по кількості жовтих карток. "Мілан" сяяв сонячним кольором: Антоніні, Фламіні, Дзамбротта, Гаттузо, Робіньо грали грубо й заслужено несли покарання.

Матч ще раз підтвердив, що в Лігу чемпіонів "Аякс" потрапив, бо справді заслуговував на це, на відміну від "Динамо". 

 

Коментарі ()