Головне

Ліга Чемпіонів. 2 тур. Бразильці "Шахтаря" громлять "Брагу". ВІДЕО

28.09.2010 23:59 1118 0
Ліга Чемпіонів. 2 тур. Бразильці "Шахтаря" громлять "Брагу". ВІДЕО

Донецький "Шахтар" здобув доволі легку перемогу у 2 турі Ліги чемпіонів. "Гірники" в Португалії з рахунком 3:0 розгромили "Брагу". Перемогу чемпіонам України забезпечив атакуючий дует бразильців Коста-Адріано та чудовова гра українця Андрія П`ятова у воротах.

Якщо заважати на події у першому таймі, то результат матчу є абсолютно нелогічним. "Брага" у першій 45-хвилинці повністю переграла "Шахтар". Підопічні Мірча Луческу були закриті у своїй зоні і максимум, що вдавалолся - це наблизитися до штрафної і пробити та й то повз ворота. Господарі були більш результативні атаці і П`ятову лише в першиму таймі довелося двічі рятувати свою команду від 100% голів.

У другому таймі "Брага" розпочала не менш активно. Активіни фланги знову приносили проблеми захисту "Шахтаря" і знову доводилося у гру вступати П`ятову.

Після ще пару-трійки нереалізованих моментів біля воріт "Шахтаря" португальцями, огризнувся й український клуб. Трьоходівка Мхітарян-Коста-Адріано і останній пробиває низом, Філіпе помиляються і пропускає гол поміж рук.

Забитий гол позитивно вплинув на "Шахтар", а ось "Брага" знітилася і мала всі шанси повторити результат 1 туру гри з "Арсеналом". Але гості з Донбасу пошкодували господарів і забили лише двічі. Дубль у цій грі оформив Адріано, якому знову асистував Коста. А вже третій гол з пенальті провів уже сам Коста, який реалізував 11-метровий удар призначений за фол на Вілліану.

Міг відрити свій рахунок забитим м`ячам за "Шахтар" у Лізі європи й Едуардо да Сілва, але двічі хорват свої шанси не використав.

Як для "Шахтаря", то гра з "Брагою" склалася цілком логічно і легко, особливо другий тайм. Перемогою над "Брагою" "Шахтар" заявив свої претензії на вихід з групи, хоча у минулому році у "гірників" після стартових 3 турів було 9 очок, а в результаті "пшик", так що краще почекати...

Коментарі ()