Головне

Куніцин: Пучков не витримав випробовування славою

23.09.2010 23:27 506 0

Причиною негараздів, які трапилися із сімферопольською "Таврією" цього сезону, є вже колишній головний тренер команди Сергій Пучков.

Такий висновок можна зробити із заяви президента "Таврії" Сергія Куніцина, яку розміщено на офіційному сайті клубу.

"Спочтаку Пучков прийняв команду у складний період, допоміг їй зберегти прописку в прем'єр-лізі. Під керівництвом Сергія Валентиновича "Таврія" фінішувала шостою в чемпіонаті і виграла Кубок України. Після цього справді історичного для Криму успіху Пучков отримав необмежений кредит довіри (зазначу, що в тому числі і щодо рішення кадрових питань), йому були створені всі умови для продуктивної і якісної роботи", - сказав Куніцин.

"Змушений визнати, що випробування славою Пучков не витримав. Є багато питань по селекції, яку Пучков замкнув виключно на себе: по суті, ніхто з десяти новачків, запрошених до "Таврії" цього літа з ініціативи головного тренера, поки себе так і не проявив. Сумно, але підготовка до сезону виявилася повністю проваленою: команда практично відразу ж потрапила і у функціональну, і в психологічну яму", - продовжив президент.

"Звідси і невпевнена гра в Лізі Європи, і смуга невдач в чемпіонаті прем'єр-ліги, і ранній виліт з розіграшу Кубка країни. Незважаючи на гучні вимоги уболівальників відправити Пучкова у відставку, я до останнього вірив його обіцянкам виправити ситуацію, надавав йому один шанс за іншим ... Після п'яти поразок "Таврії" підряд в різних турнірах зволікати з відставкою вже було не можна: ребром стало питання про те, що команду просто потрібно якось рятувати", - підсумував ітоги правління Пучкова Куніцин.

 

Коментарі ()