Головне

Головний тренер "Прикарпаття": Тільки завдяки губернатору ми вийшли на поле

23.09.2010 13:39 525 0

Головний тренер "Прикарпаття" Сергій Пташник після матчу Кубку України з "Зорею" повідомив про скрутну фінансову ситуацію в клубі.

Про це пише офіційний сайт "Зорі".

"Я розумів против кого ми граємо, дивився дві останні гри "Зорі" - з харківським "Металістом" та київським "Динамо". Я знав, що "Зоря" - це досить пристойна, швидка команда, яка демонструє дуже змістовний футбол. У складі "Зорі" дев'ять гравців з донецького "Шахтаря". Хтось може сказати, що ми пасивно грали на атаку. Я відповім, якщо б ми розкрилися, нам було б дуже тяжко", - сказав тренер.

"Ще вчора ввечері я думав, що сьогоднішня гра не відбудеться, тому що ситуація стає некерованою. Наскільки мені відомо, тільки завдяки губернатору ми вийшли сьогодні на поле. До нас приїхала команда Прем'єр-ліги. Я знаю, у них теж були колись дуже серйозні проблеми. На матч були вимоги Прем'єр-ліги - дати десять м'ячів. Повірити смішно, але в нас їх нема. Якщо ви помітили, на розминці команда-супротивник розминалася тими м'ячами, якими ми грали. А ми розминалися іншими м'ячами", - розповів Пташник.

"Інвестори нам говорять - ось, ось, ось...Ми чекаємо вже третій місяць. Тому я вважаю, що всі гравці і так зробили дуже багато. Нас попросили - тримайтеся як можете і ми тримаємося. Я преклоняю перед гравцями голову. Багато в Івано-Франківську було футболу, багато було різних ситуацій, але такої ситуації ще не було. Я дуже вдячний людям, яки прийшли на стадіон підтримати нас. Функціонально ми не готові до команди-супротивника", - вважає тренер.

Коментарі ()