Головне

Леоненко: Я не проти Сьоміна, але треба дати шанс Калитвинцеву

21.09.2010 21:49 1056 0

Хоча у високій кваліфікації Юрія Сьоміна немає сумнівів, але краще не запрошувати його на посаду тренера збірної, якщо можна довірити цю роботу "своєму" фахівцю Юрію Калитвинцеву.

Про це заявив Віктор Леоненко у своїй статті на сайті "Наш век".

"Розмови про те, що збірну України взимку може очолити Юрій Сьомін, я сприйняв двояко. З одного боку - я поважаю цього фахівця, який довів свою високу кваліфікацію роботою і в Росії, і в київському "Динамо". А з іншого - я за своїх. Тобто, за Юру Калитвинцева і його штаб", - пише Віктор.

"Якщо, все ж таки, команду очолить Юрій Сьомін, я буду не проти. Тільки ось, постійні рокіровки на тренерському містку головної команди країни навряд чи йдуть їй на користь, навіть якщо розлучаються з людьми добре", - продовжує він.

"Юрій Калитвинцев і його команда сьогодні досить плідно працюють на своєму місці, і особисто я не бачу причин, щоб виявляти їм недовіру. Попереду ще - до Євро-2012 - достатньо часу, так що хлопцям потрібно дати можливість добряче попрацювати, і створити до домашнього чемпіонату Європи боєздатний колектив", - зазначив екс-форвард "Динамо" та збірної.

Єдиною причиною, через яку можуть зняти нинішній штаб Леоненко вважає його молодість. Втім, на його думку, не треба цього лякатися, адже провідні європейські збірні довіряють своїм молодим фахівцям, недавнім гравцям, і на виході отримують гідні результати.

Коментарі ()