Головне

Шевченко: Газзаєв нікому з команди не казав, що йде з "Динамо"

21.09.2010 18:31 327 0

Головний тренер "Динамо" не казав команді, що йде у відставку після гри з БАТЕ, яка склалася для "Динамо" невдало, бо кияни грали із добре збалансованою командою.

Про це Андрій Шевченко розповів програмі "Проспорт" у своєму аналізі подій, що сталися у київському "Динамо" під час та після гри із БАТЕ 

"Мені важко відповісти на питання, що було після гри, тому що мене в роздягальні в той момент не було. Я не міг грати в цьому матчі через травму, і хоч був присутній на ньому, відразу після закінчення зустрічі покинув стадіон", - сказав він.

"Але, перш за все, хочу сказати, що Валерій Георгійович ні хлопцям, ні журналістам на прес-конференції не говорив про те, що він іде у відставку. Зокрема, в роздягальні він сказав, що дуже засмучений підсумком матчу. Думаю, що будь-який наставник на його місці відчував би схожі емоції. Так само як і самі футболісти. Тому що всі чекали зовсім іншого результату", - продовжив капітан "Динамо".

"Після жеребкування групового турніру у багатьох фахівців та вболівальників склалася думка про те, що нам дісталася дуже легка, прохідна група. Але насправді в сучасному футболі не буває слабких команд", - висловив свою думку Андрій.

"Що стосується БАТЕ, то тут перш за все треба сказати, що ця команда дуже давно грає одним складом. У них досить непогана, збалансована, зіграна команда. Так що я більше, ніж упевнений, що ніхто з гравців "Динамо" не чекав простого матчу з цим суперником. Наша команда намагалася грати у свій футбол, і це було видно. Але з результатом не склалося - це факт", - додав він.

Коментарі ()