Головне

Прем'єр-ліга. "Севастополь" відправляє Безсонова у відставку. ВІДЕО

18.09.2010 16:20 844 0
Прем'єр-ліга. "Севастополь" відправляє Безсонова у відставку. ВІДЕО

Сонячного суботнього дня у Сімферополі дебютант Прем'єр-ліги, який займав передостаннє місце у турнірній таблиці, забивши 2 м'ячі у 9 матчах, приймав команду-учасника єврокубків, яка поставила собі за мету вихід до Ліги Чемпіонів. І якби ви ніколи раніше не бачили матчів українських команд і не знали, хто в якій формі зазвичай грає, то, переглянувши гру, ви були би впевнені, що це "Дніпро" у червоній формі на класі розбирається з "Севастополем" у білому.

Саме так, "Севастополь", повернувшись під командування Олега Лещинського, який півроку тому вивів його в еліту, зіграв спокійно і упевнено. А "Дніпро" ніби продовжував матч з донецьким "Металургом". Повернення Селезньова і Ротаня після триматчевої відсидки не принесло нічого нового. Першого захист відрізав від гри, що було не так і складно. А півзахисники "Дніпра" озчарували тим, наскільки повільно вони приймали рішення щодо того, в якому ж напрямку розвивати атаку, дозволяючи господарям ледь не всією командою повертатися на захист своїх воріт.

А гравці "Севастополя" діяли - і думали - швидше. Зрештою це призвело до голу Зборовського, який метрах у 35 від воріт не став ускладнювати ситуацію і просто пробив на силу, та ще й влучив під саму поперечину. Не знаю, чи можливо було би Каніболоцькому дотягнутися до цього м'яча, але Антон навіть і не спробував, проводивш його поглядом.

Забивши гол, кримчани продовжували масовано оборонятися, роблячи при цьому один гострий випад за іншим. Щастя для «Дніпра», що атака у севастопольців все ж не найпотужніша. У гостей можна виділити лише Віталія Денисова, який часом проходив через весь свій фланг. А молода надія Коноплянка завдав, мабуть, більшість ударів по воротам "Севастополя", але у Жені явно збився приціл - влучити у площину йому вдавалося лічені рази, і то без особливих проблем для Сокоренка.

У другому таймі гра після замін гра "Дніпра" дещо пожвавилася, але найреальнішою загрозою, яку гостям вдалося створити, лишався удар Назаренка зі штрафного, після якого м'яч влучив у ближню стійку. Натомість господарям вдалися ще два чудових випади, які закінчилися забитими голами. Спершу Мандзюк буквально виклав м'яча господарям під удар. Каніболоцький якимось чином відбив м'яча у повітря, а Дуляй, добиваючи його у сітку, заніс його туди разом з воротарем, тому гол не було зараховано. А от п'ять хвилин потому ніхто вже не зміг завадити Зборовському зробити дубль, знову таки після потужного удару з лінії штрафного майданчика, цього разу у нижній кут.

А "Дніпро" спромігся лише на гол престижу, якщо можна це так назвати, в доданий час. Захист господарів нарешті розслабився і дозволив Селезньову замкнути головою передачу Лобжанідзе з флангу.

Севастопольців лишається лише привітати з впевненою перемогою і побажати виходу з кризи з новим тренером. Як, власне, і "Дніпро"...

Коментарі ()