Головне

Суркіс пояснив, чому залишив Газзаєва

17.09.2010 17:14 831 0

Ігор Суркіс пояснив, чому не прийняв відставку Валерія Газзаєва.

Про це президент київського "Динамо" розповів у коментарі "Спорт-Эспресс в Украине".

"Газзаєв прийшов до мене засмученим. Він розуміє, що працює у команді, від якої чекають тільки перемог, і вчорашня нічия у матчі Ліги Європи з БАТЕ викликає у наших вболівальників розчарування. А граємо ми саме для них", - сказа він.

"Але у той же час я не вважаю, що сьогоднішнє "Динамо" варто тільки критикувати. Мені як президенту подобається, що Газзаєв сміливо довіряє молодим гравцям, знаходячи для них місце у складі. І це не єдиний позитив у його роботі. Тому результатом нашої розмови було рішення про те, що головний тренер продовжує роботу у клубі - відставку я не прийняв. На сьогоднішній день, коли команда веде боротьбу за чемпіонство та перемогу у Кубку України, а також виступає у Лізі Європи, зміна наставника була б недоречною", - додав Суркіс.

"Гра з БАТЕ зовсім не переконала мене, що треба міняти головного тренера. Будь ми вчора удачливішими у реалізації та виграй з рахунком 3:2, ніхто б не став навіть піднімати цю тему. Так, як грало "Динамо" в обороні, клуб нашого рівня грати просто не має права. Якщо ми нині недостатньо укомплектовані в оборонній лінії - взимку її зміцнимо. Буде треба - замінимо тих виконавців, що не розуміють, за яку команду виступають", - пояснив президент.

"Саме так я розставив акценти у розмові із Газзаєвим, і він прислухався до моїх аргументів. Вважаю, що у нього тепер є величезна мотивація продовжувати роботу. З боку головного тренера і президента досягнуте рішення - найбільш правильний крок", - підсумував Суркіс.

Коментарі ()